Poruchy prokrvení představují v 21. století civilizační nemoc číslo jedna. Proč? Když se naše tělo správně neprokrvuje, hrozí nám velké množství zdravotních problémů. Bemer terapie je cesta, díky které lze poškozenou mikrocirkulaci úspěšně obnovit. Dopřát si ji můžete u terapeuta i v pohodlí domova. A ještě přitom budete příjemně relaxovat.

Bemer terapie na poškozenou mikrocirkulaci

Není třeba připomínat, že žijeme v době blahobytu. I přes nesporné výhody a inovace, které současná doba neustále přináší, bojujeme neustále s nejrůznějšími nemocemi. K těm stávajícím se navíc přidávají nové, a to včetně civilizačních chorob. Naše tělo dostává zkrátka zabrat. Stres, nevhodná strava, málo pohybu, málo spánku a další a další naše návyky narušují rovnováhu v našem těle. Tím vzniká pocit únavy a stavů bez energie. A následně pak dochází k poškození cévního systému v oblasti mikrocirkulace.  Pokud s tím chcete něco udělat, můžete zkusit třeba Bemer terapii.

Jděte rovnou k příčině

Zdravému člověku se cévy stahují 30x za 10 minut. Pokud má ale poškozenou mikrocirkulaci, potom pouze jednou za 10 minut. Bemer terapie, kterou zmiňujeme, pomáhá léčbou samotných příčin onemocnění. To je důvod, proč je tak účinná. “Působí jako doplňková terapie při akutních i chronických onemocněních, kdy v lidském těle podporuje samoléčící procesy. Navíc zlepšuje účinnost léků tak, že je pomáhá dostat na správné místo, protože buňky jsou okysličené,” říká Dana Hodanová, osobní terapeutka ze Studia Danah.

Léčba pro každého

Bemer terapie přináší obecně lepší vitalitu, náladu, spánek a léčí zranění. Díky tomu ji lze doporučit všem. Prakticky okamžitě pomáhá v akutních případech jako je výhřez plotýnek, naražená žebra, nakopnutý palec, vyvrtnutý kotník apod.). Má ale také příznivý vliv na poruchy menstruace. Jsou prokazatelné i úspěchy v případě Cronovy nemoci. Bemer terapie ale také potlačuje migrény, zlepšuje trávení a spaní, omezuje chrápání nebo rychleji hojí jizvy i po akné. Neboť působí na organismus komplexně, oblíbili si ji sportovci, včetně těch vrcholových.

Vědecky prokázáno

Mnozí z nás úplně přístrojům nedůvěřují. Pak vás možná uklidní fakt, že Bemr terapie je vědecky ověřenou metodou. Prokazatelně jde o léčebnou metodu, která cíleně podporuje mikrocirkulaci krve, lymfatický systém, zvyšuje imunitu, zmírňuje bolesti, funguje jako kyslíkový doping a pomáhá po operacích.

Bemer terapie
Bemer terapie, Zdroj: Studio Danah

Co vás čeká při terapii?

Není čeho se obávat. Proces terapie probíhá prostřednictvím certifikovaného zdravotního přístroje, kdy díky speciálním impulsům působí na buňky v těle, zlepšuje a obnovuje poškozenou mikrocirkulaci krve. Položíte se na speciální podložku na lůžku, případně je možné přiložit individuální intenzivní díly na potřebné místo. Na přístroji terapeut zvolí program, přesně podle aktuálního problému, nastaví na určitou dobu práce (od 8 do 20 minut), zvolí míru intenzity, a je to. Vy jen odpočíváte, relaxujete, čtete si a přístroj vykonává svoji práci. Vše se děje bezbolestně a bez námahy.

Kolik návštěv je třeba

Před samotnou procedurou vás čeká úvodní konzultace. Na té se mimo jiné dozvíte, kolik je třeba ve vašem konkrétním případě návštěv. Cena jedné aplikace se pohybuje okolo 120 Kč. V rámci kúry dostanete akční balíček s procedurami zdarma. Po terapii ještě probíhá regenerace, a to po dobu 12 hodin. Pokud byste si chtěli dopřát kúru z pohodlí domova, ani to není problém, neboť přístroj lze zapůjčit i domů. Pokud se vám metoda osvědčí, můžete se domluvit i na odkupu a cena půjčovného se vám odečte. Před samotnou aplikací samozřejmě dostanete podrobný návod i s ukázkami, jak s přístrojem zacházet.