Jak změnit stravování na podzim a vychutnat si sezónní pochoutky
Podzim je tady a s ním přichází změny v počasí, barevné listí a úžasná sezónní jídla. Je to ideální čas na to přehodnotit své stravovací návyky a začít se zaměřovat na sezónní ingredience a zdravé recepty.
Čokoláda jako balzám na nervy
Není třeba čokoládu a její výrobu představovat. Všichni dobře ví, jak vypadá, jak voní, jak chutná.
Jak na zimomřivost: Zahřát se můžete i jídlem
Na hřejivé sluneční paprsky si budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Pokud však patříte k zimomřivým jedincům a je vám neustále zima i přes vrstvy teplého oblečení, můžete zkusit udělat pár změn v jídelníčku.
Z vlasů se dá vyčíst mnohé. Třeba jak správně se stravujeme. Co vlasy prozradily?
To, že tělo je takovým barometrem toho, jak žijeme a jak se cítíme, ví už mnoho z nás. Nové výzkumy přináší další zajímavosti.