Jaro v kuchyni: Trendy suroviny a nové recepty
S nástupem jara se mění i inspirace v kuchyni. Nové sezónní suroviny a osvěžující chutě otevírají dveře k novým kulinářským dobrodružstvím.
Čím nahradit netradiční suroviny v receptech
Čerpáte občas kulinářskou inspiraci na zahraničních webech? Pak jste již jistě narazili na suroviny, které u nás běžně nejsou k dostání.
Staročeská kuchyně našich babiček
Hrách, kroupy, jáhly nebo pohanka. To vše z našeho jídelníčku pomalu vymizelo, abychom se k tomu mohli vrátit.
Potraviny, bez kterých se v tomto období neobejdete. Zkuste si z nich udělat netradiční pokrm a zamilujete si je
V období babího léta a na podzim se v obchodech (a následně i v našich kuchyních) objevuje celá řada sezónních potravin jako dýně, švestky, ořechy a další. Přinášíme vám tipy na ty, které můžete zařadit do svého jídleníčku nebo rodinného repertoáru oblíbených jídel.
Zdravé školní svačinky pro malé i velké školáky. Zkuste to jinak
Začala škola a s ní i mnoho povinností pro nás, rodiče. Jednou z nich je příprava svačinek pro malé i velké školáky.