Fenomén řízek: Tradiční pokrm s mnoha tvářemi
Řízek, ikonické jídlo české kuchyně, má bohatou historii sahající až do dob minulých. Původně se jednalo o pokrm, který byl přivážen do českých zemí od německy mluvících sousedů.
Potřebujete ušetřit? Zkuste oběd z krabičky
Krabičkový oběd může být zajímavým způsobem, jak si dopřát plnohodnotné jídlo a zároveň ušetřit za návštěvu restaurací. Snadno si tak dáte přesně to, na co máte zrovna chuť.
Jak vařit bez plýtvání a zpracovat zbytky jídla
Rostoucí ceny potravin jistě netěší nikoho z nás. Naučte se efektivně zpracovávat zbytky jídla, které by jinak skončily v koši.
Lahodné batáty: pro lepší zrak, silnější imunitu i dobré trávení
Možná okolo nich v obchodě chodíte, možná po nich ze zvědavosti sáhnete, ale pak je vrátíte zpět do regálu. I když se batáty do Evropy dováží více než sto let, spousta lidí se je ještě nedovážila ochutnat.